Dekorbilde Executive Search 

Innen lederutvelgelse gjør vi et diskret kandidatsøk og en utvelgelsesprosess hvor bare et begrenset antall foretrukne kandidater blir kontaktet. Gjennom vår Executive Search-prosess motiverer vi kandidater med riktig kompetanse og erfaringsbakgrunn.

Hovedverdien med våre Executive Search-prosesser er at aktuelle lederkandidater opplever en diskret, profesjonell og målrettet dialog med våre senior konsulenter

Søkeprosessen blir gjennomført av spesialister som er grundig orienterte om virksomheten og stillingen. Disse researcherne er kompetente, dyktige og erfarne spesialister som identifiserer aktuelle kandidater og skaper engasjement for de aktuelle stillingene.

Når den riktige målgruppen er identifisert, vil vi sammen med oppdragsgiver velge ut hvilke som skal inviteres til nærmere dialog omkring stillingen. I disse samtalene sikres en fortsatt motivasjon for stillingen og virksomheten. I tillegg avdekkes interessentenes egnethet knyttet til rolle og oppgaver.

Våre Executive Search-konsulenter gjennomfører en profesjonell prosess som skal ende med at alle som har vært involvert i prosessen skal sitte igjen med en god følelse, enten de har fått tilbud om stillingen eller ei. Det endelige målet med prosessen er at det blir en god match mellom virksomhet og ny medarbeider.

 

 

Joomla SEF URLs by Artio