Geir Lynne 533x800Geir Lynne

Adm. dir / Hodejeger, Oslo

Geir Lynne har sin utdannelse med hovedvekt på økonomi og ledelse fra BI i Oslo. Han har arbeidet innen salg og ledelse siden 1986. Han startet sin karriere i salg og har gått gradene innen salgsledelse som førte han til rollene som salgsdirektør, og senere administrerende leder av nordiske organisasjoner.

Geir har vært hodejeger og rådgiver siden 1995, og var den gang den yngste som bedrev hodejakt og lederutvelgelse i Norge. Som hodejeger har Geir jaktet på hoder som har medført nærmere 500 ansettelser og opp mot 7000 ansettelser i selskapene han har drevet.

Siden 1998 har han bygget opp ulike selskaper innen forretningsområdet hodejakt og salg- og lederutvelgelse og HR. Som leder og gründer har han god forståelse og erfaring innen organisasjonsutvikling, strategi og forretningsutvikling.

Hans fokus og kompetanseområde i Raadhusgruppen er stillinger innen alle bransjer og i kategorier fra salg og spesialister, mellomledere/ledere og toppledere i Norge.

Mer info på www.linkedin.com

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mobil: +47 926 28 562

Joomla SEF URLs by Artio