Dekorbilde karriereraadgivning

Er du i bevegelse og opptatt av karriere?

”Vi i Raadhusgruppen baserer vårt menneskesyn på at ethvert menneske er unikt,
har egen verdi og at vi alltid kan endre oss”.

 

For å kartlegge ditt karrierevalg kan det være viktig å reflektere over ditt ståsted i dag. Dette for å kunne fremstå som en person med selvtillit og selvinnsikt. Selvinnsikt settes sjelden ord på, men ved karrierevalg kan dette være et gode å kunne dokumentere og profilere.

Gjennom vårt program vil vi veilede og være rådgivere for ditt karrierevalg.

Vi vil bistå deg slik at du kan:

  1. Posisjonere deg som arbeidstaker
  2. Markedsføre deg selv
  3. Ta ansvar for egen karriereutvikling
  4. Oppnå trygghet knyttet til egen kompetanse

 

Mål for samarbeidet med oss i Raadhusgruppen

Det er viktigere enn noen gang å være bevisst, og å kunne kommunisere hva du står for og hva du vil. Vårt mål er at du skal være med på å sette deg i stand til at du skal kjenne, sette ord på, og kommunisere din egen kompetanse og motivasjon både i skriftlig form og i jobbintervjuer. Videre vil vi at du skal bevisstgjøre deg på egne muligheter.

 

Ditt møte med vårt FORUM

Endring og utvikling stiller store krav til mennesker. Dette krever ekte og varme møter mellom rådgiver og deltaker. Våre rådgivere inngir tillit, og har livserfaring med variert bakgrunn. I dine møter med vår rådgiver fra Raadhusgruppen, vil du oppleve direkte kommunikasjon, varme, humor og gjensidig respekt. Vi vil møte deg gjennom våre programmoduler, der vi utfordrer og sammen utforsker nye forståelser og muligheter. De ulike moduler i vårt program vil innebære følgende: Karriererådgivning

For mer info: Kontakt oss

 

Joomla SEF URLs by Artio