Dekorbilde utvikling

KOMPETANSE I UTVIKLING

”En leders oppgave er å ta folk fra der de er til der de aldri har vært!”
(Henry Kissinger)

 

I disse dager sitter veldig mange ledere med avanserte budsjett og planarbeid for sitt forretningsområde, avdeling eller selskap. Mange Excel ark og kolonner skal fylles ut, justeres både to og tre ganger og argumenteres, for før den økonomiske kabalen går opp for styret eller eiere.

Når de økonomiske rammene er lagt så skal alle mål, planer og virkemidler settes ut i livet, og den enkelte leder får i oppgave å gjennomføre etter Henry Kissingers sitat ovenfor.

Raadhusgruppen Utvikling kan spille en viktig rolle som rådgiver, trener og sparringspartner for ledere og medarbeidere som skal sørge for å gjennomføre alle de overordnede mål og planer.

Raadhusgruppen Utvikling har lang erfaring med å jobbe med prestasjons- og atferdstrening for ledere og medarbeidere. Vi sørger for å trene bedriftens viktigste ressurs for måloppnåelse – nemlig menneskene!

Raadhusgruppen Utvikling jobber selvfølgelig med å sette oss godt inn i kundens bedriftskultur, potensiale og utfordringer før vi skreddersyr trening som skal gi effekt og motivasjon for den enkelte, samt bidra til å skape varige resultater.

Ta kontakt for en uforpliktende prat og kanskje kan vi bidra sammen til å ta folk ” fra der de er til der de aldri har vært”

Joomla SEF URLs by Artio