Dekorbilde konsulentutleie

Utleie

 

Utleie av kvalifiserte fagfolk er en viktig del av vår virksomhet. Raadhusmedarbeiderne og Raadhuskonsulentene  er selve merkevaren i vår portefølje. Vi leier ut medarbeidere og konsulenter for oppdrag hos våre kunder i forbindelse med prosjekter, behov for komplettering av egen kunnskap, midlertidige arbeidstopper, second opinions, permisjoner m.v.

Vår leieperiode går på minimum en periode på 6 måneder.

Innen utleie konsentrerer vi oss først og fremst innen følgende områder.

- Økonomi (regnskap, økonomi og finans)
- IT
- HR/Administrasjon
- Ingeniører
- Marked/ salg

Raadhuskonsulent

 

En Raadhuskonsulent har gjennomgått en utvelgelsesprosess som identifiserer de dyktige fagfolkene, som har gode sosiale egenskaper, høy arbeidsmoral og ambisiøse mål for yrkeskarrieren. En vi kan gå god for.

Det å være en Raadhuskonsulent er et sterkt kvalitetsstempel å ha med seg, og et sikkert valg for en oppdragsgiver som har et prosjekt som skal gjennomføres, eller bare en jobb som skal være faglig og godt utført.

For at kandidater med slike kvaliteter skal velge å jobbe for oss legger vi mye ressurser inn på faglig og sosial oppfølging, karrieresupport og økonomisk gunstige programmer. Vi mener at den enkelte skal ”få mer av kaken” knyttet til jobben de gjør sammenlignet med andre i bransjen vår. Da blir konsulenten mer motivert, og vil jobbe lengre hos oss. Våre kunder vil oppleve et selskap som tiltrekker og beholder de dyktige talentene, og får derfor større verdi tilført sin virksomhet.

Joomla SEF URLs by Artio

Rekruttering

For å sikre at rekrutteringen ikke baseres på tilfeldigheter, må det ligge gjennomarbeidede og kvalitetssikrede metoder og verktøy til grunn for alle prosesser.

Utvikling

Karriereplanlegging og motivasjonshjelp vil være til ekstra stor støtte og hjelp for dine medarbeidere i forhold til det å bli trygg på sin egen kompetanse.

Konsulentutleie

Utleie av kvalifiserte fagfolk er en viktig del av vår virksomhet. Raadhusmedarbeiderne og Raadhuskonsulentene er selve merkevaren i vår portefølje.

HR/Omstilling

Det er i krisetider bedriftens verdigrunnlag virkelig blir satt på prøve. Les mer om hvordan Raadhusgruppen AS kan bidra i en omstilling og nedbemanningsprosess.

Image not available
Image not available