Dekorbilde kontakt

Raadhusgruppen kontor tlf: 92 62 85 62

Rekruttering og headhunting: Adm. Dir Geir Lynne
Mail: geir@ raadhusgruppen.no
Tlf. 926 28 562


Vårt kontor: Trollåsveien 4, 1414 Trollåsen

 

 

 

 

Joomla SEF URLs by Artio

 

Raadhusgruppen holder til i landlige omgivelser rett utenfor Oslo. Vi er stolte av vår beliggenhet i hyggelige omgivelser med naturen rett utenfor døren og gode parkeringsmuligheter rett utenfor.

Du kommer til oss med bil, buss eller tog.

Velkommen til oss.

Reise kollektivt med tog eller buss

Bussrute 83 og Ekspressrute 84 stopper ved Mastemyr hotell. Derfra er det tre minutter følge gangvei bort til Trollåsveien 4t. Buss fra Rådhusplassen i Oslo tar ca 18-20 min.

Toget bruker 14 min fra Oslo S.  Gå av på Rosenholm ca 10 minutters gangavstand eller Kolbotn med ca 12 minutters gangavstand.

Parkering

Bilturen fra Oslo sentrum tar 10 – 15 minutter via E 18 Mosseveien. Gunstig fordi du kjører mot rush-trafikken. Ta av motorveien mot Mastemyr, og første rundkjøring til høyre og andre vei til høyre igjen og du er hos oss. Det er gratis parkering for alle besøkende til bygget. Du finner du også reservert plass for el-bil.

 

Rekruttering

For å sikre at rekrutteringen ikke baseres på tilfeldigheter, må det ligge gjennomarbeidede og kvalitetssikrede metoder og verktøy til grunn for alle prosesser.

Utvikling

Karriereplanlegging og motivasjonshjelp vil være til ekstra stor støtte og hjelp for dine medarbeidere i forhold til det å bli trygg på sin egen kompetanse.

Konsulentutleie

Utleie av kvalifiserte fagfolk er en viktig del av vår virksomhet. Raadhusmedarbeiderne og Raadhuskonsulentene er selve merkevaren i vår portefølje.

HR/Omstilling

Det er i krisetider bedriftens verdigrunnlag virkelig blir satt på prøve. Les mer om hvordan Raadhusgruppen AS kan bidra i en omstilling og nedbemanningsprosess.

Image not available
Image not available