• Raadhusgruppen rekruttering og lederutvelgelse søker dyktige forretningsorienterte personer som har genuin interesse for business og salg. Ønsker du å bli den som jakter på de rette hodene i næringslivet så trenger vi deg som hodejeger/ konsulent. Raadhusgruppen bygger også opp flere forretningsområder deriblant fokus på service, salg og lederutvikling.
  Søknadsfrist: Snarest
  Sted: Trollåsveien 4 1414 Trollåsen Akershus
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: 100 Ref. nr.: 2615247970 Fast - Heltid Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Geir Lynne Hodejeger (+47) 926 28 562 geir@raadhusgruppen.no
 • Raadhusgruppen bygger opp en egen avdeling der vi ønsker å utvikle et godt prestasjonsmiljø, Hovedoppgaven er å selge og løse våre tjenester til næringslivet. Vi ser etter personer som ønsker å bygge en karriere innen rekruttering og headhunting. Bli med på en spennende reise der produktet er mennesker og en virksomhetskritisk kapital for næringslivet, og bygg din karriere innen kompetanseområdet Human kapital. Vi ser etter personer som har en sterk interesse for mennesker og genuin interesse for salg og business.
  Søknadsfrist: Snarest
  Sted: Trollåsenveien 4 1414 Trollåsen Akershus
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: Ref. nr.: 3682560164 Fast - Heltid Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Geir Lynne Hodejeger (+47) 926 28 562 geir@raadhusgruppen.no
 • Vi søker en dyktig og erfaren KAM til et globalt selskap i vekst Ricoh Norge søker Key Account Manager, som skal håndterer de største private og offentlige bedriftene i Norge, der vi leverer både MFP/Print løsninger, Tjenester, inkludert IT tjenester og AV løsninger. Produkt og tjenestespekteret er stort og vi søker en person som har erfaring med å jobbe sammen med store kunder. Vi har avtaler med mange av de større bedriftene i Norge, men vi ønsker fler. Den vi søker nå, skal i hovedsak jobbe med nye store bedrifter der det handler om å forstå kundens forretning samt gi kunden en verdi. Her handler det om langsiktig arbeide. Spennende arbeidsoppgaver Du vil være en viktig bidragsyter når det gjelder å styrke Ricoh Norges posisjon blant de største bedriftene i Norge og vekst gjennom salg av våre løsninger, produkter og tjenester.
  Søknadsfrist: Snarest
  Sted: Nydalen Park Gjerdrums vei 11 0484 Oslo Oslo
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: Ref. nr.: 3709872126 Fast - Heltid Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Geir Lynne Hodejeger (+47) 926 28 562 geir@raadhusgruppen.no
 • Som daglig leder skal du bidra til et godt og trygt klubbmiljø. Våre spillere på alle alders nivåer skal ha en administrasjon og støtte bak seg. Du skal også være med å bidra til at A-laget er blant de beste i Norsk kvinnefotball. Det er et stort mangfold av ulike oppgaver. Det er ansatte og frivillige som skal ledes og motiveres. Vi ser etter en person som har stort fotballhjerte og som har genuin interesse av lede en klubb. Du skal også jobbe tett med Sponsorer, NFF, Oslo fotballkrets og Serieforenngen for kvinnefotball.
  Søknadsfrist: Snarest
  Sted: 1410 Kolbotn Akershus
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: Ref. nr.: 3724886909 Fast - Heltid Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Geir Lynne Hodejeger (+47) 926 28 562 geir@raadhusgruppen.no
 • Som sponsor og mediaansvarlig som er en nyopprettet stilling skal du bidra til at vi får et større mangfold av sponsorer og ikke minst blir mer synlige ut. Vi skal vise klubben og a-laget mer frem i ulike sammenhenger. I tillegg skal vi fremme en kommunikasjon mot våre sponsorer og støttespillere og ikke minst foreldre og publikum.
  Søknadsfrist: Snarest
  Sted: 1410 Kolbotn Akershus
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: 70% Ref. nr.: 3729077369 Fast - Deltid Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Geir Lynne Hodejeger (+47) 926 28 562 geir@raadhusgruppen.no
 • Atlas Copco er en ledende leverandør av industrielle lavtrykks-kompressorer (blåsere) i Europa. Selskapet ønsker å etablere dette produktområdet i det norske markedet. Kunde vil være både sluttbrukere og maskinbyggere (OEM) i oppdrettsnæringen, VA (vannrenseanlegg), næringsmiddel og hos annen industri med behov for lavtrykks-kompressorer.
  Søknadsfrist: Snarest
  Sted: Berghagan 5 1405 Langhus
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: Ref. nr.: 3780819792 Fast - Heltid Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Ulf Sekkelsten Hodejeger/Bedriftsrådgiver (+47) 90520259 Ulf@raadhusgruppen.no
 • Aventi Technology ønsker deg som er en erfaren automatiseringsingeniør, og som liker å jobbe i et selskap med store ambisjoner. Du må like å ta ansvar da du vil få en sentral rolle og stor påvirkningsgrad i selskapet. Motiverte og dyktige medarbeidere finner seg lett til rette hos oss i et faglig sterkt, sosialt og hyggelig arbeidsmiljø. Produksjon av solcellepaneler
  Søknadsfrist: Snarest
  Sted: Østre Aker vei 19 0510 Oslo Akershus,Oslo
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: Ref. nr.: 3656612522 Fast - Heltid Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Ulf Sekkelsten Hodejeger/Bedriftsrådgiver (+47) 90520259 Ulf@raadhusgruppen.no
 • Prosjektsjef har total ansvaret for et eller flere prosjekter. Dette innebærer ansvar anbud, kontrakt, kundeoppfølging, økonomi, framdrift, gjennomføring, kvalitet, HMS og ytre miljø.
  Søknadsfrist: Snarest
  Sted: Fornebuveien 11 0216 Oslo Hele Norge
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: Ref. nr.: 3623541278 Fast - Heltid Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Geir Lynne Hodejeger (+47) 926 28 562 geir@raadhusgruppen.no
 • Avan består av erfarne IT-konsulenter, både prosjektledere og spesialister. Vi gir råd basert på en helhetsforståelse av oppgaven, og anbefaler de best egnede løsningene, uavhengig av teknologi. Målet er alltid å skape konkrete resultater for oppdragsgiverne våre. Avan er et rendyrket konsulentselskap som tilbyr teknologiuavhengige IT-tjenester. Vi leverer først og fremst enkeltkonsulenter innen utvalgte fagområder. Vi har lang erfaring, vi har stor gjennomføringsevne og vi samarbeider godt med alle involverte parter i prosjektene. Selskapet ble etablert i Oslo høsten 2006, og har siden oppstarten vært i en sunn økonomisk utvikling. Avan var eid av ansatte inntil 2014, da Experis gikk inn som ny eier. Kundebasen består i stor grad av større virksomheter, samarbeidspartnere og kunder som har vært med oss over lengre tid. Nøkkelordet for alt vi gjør i Avan er ansvar. Vi tror at en virksomhet hvor alle føler og tar ansvar kan nå akkurat hvor langt det skal være. Dette handler om å ta ansvar for kunder og prosjekter, for selskapet, for å se nye muligheter, for sin egen faglige utvikling, for arbeidsmiljøet, for hverandre, for seg selv. Som arbeidsgiver skal vi ta ansvar for å legge forholdene til rette og til å skape god økonomi og gode hverdager. Klarer vi det, oppnår vi vår visjon: «Avan skal være det beste stedet å være ansatt». Vi ser etter en konsulent med teknsik infrastruktur forståelse og et kommersielt hode. Har du noen år i bransjen, er selvgående og iimøtekommende så vil vi anbefale at du søker på stillingen.
  Søknadsfrist: Snarest
  Sted: Lakkegata 53 0561 Oslo Oslo
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: 100 Ref. nr.: 3678607533 Fast - Heltid Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Geir Lynne Hodejeger (+47) 926 28 562 geir@raadhusgruppen.no
 • Nagarro Norge er landets fremste fagmiljø innen IAM/IRM-området. Vi jobber som rådgivere, arkitekter og tekniske prosjektledere i spennende og utfordrende prosjekter med mange fornøyde kunder. Vi er stolte av å være en solid aktør innenfor området og samarbeider tett med ForgeRock, den ledende leverandøren innenfor åpen og innovativ identitets- og tilgangsstyring. For oss er dette et spennende og strategisk område hvor vi skal vokse ytterligere i. Ønsker du å bli en del av Norges ledende IAM miljø og jobbe tett med ForgeRock som teknologiplattform. Da er Nagarro kanskje din neste arbeidsgiver? Her får du muligheten til å utfolde deg selv i et kompetent fagmiljø, og har du et hjerte for sikkerhet, og et hode for teknisk implementasjon og rådgivning, så ønsker vi å ta en prat med deg
  Søknadsfrist: Snarest
  Sted: Kongensgate 14 0153 Oslo Oslo
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: Ref. nr.: 3682446389 Fast - Heltid Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Geir Lynne Hodejeger (+47) 926 28 562 geir@raadhusgruppen.no
 • Avan består av erfarne IT-konsulenter, både prosjektledere og spesialister. Vi gir råd basert på en helhetsforståelse av oppgaven, og anbefaler de best egnede løsningene, uavhengig av teknologi. Målet er alltid å skape konkrete resultater for oppdragsgiverne våre. Avan er et rendyrket konsulentselskap som tilbyr teknologiuavhengige IT-tjenester. Vi leverer først og fremst enkeltkonsulenter innen utvalgte fagområder. Vi har lang erfaring, vi har stor gjennomføringsevne og vi samarbeider godt med alle involverte parter i prosjektene. Selskapet ble etablert i Oslo høsten 2006, og har siden oppstarten vært i en sunn økonomisk utvikling. Avan var eid av ansatte inntil 2014, da Experis gikk inn som ny eier. Kundebasen består i stor grad av større virksomheter, samarbeidspartnere og kunder som har vært med oss over lengre tid. Nøkkelordet for alt vi gjør i Avan er ansvar. Vi tror at en virksomhet hvor alle føler og tar ansvar kan nå akkurat hvor langt det skal være. Dette handler om å ta ansvar for kunder og prosjekter, for selskapet, for å se nye muligheter, for sin egen faglige utvikling, for arbeidsmiljøet, for hverandre, for seg selv. Som arbeidsgiver skal vi ta ansvar for å legge forholdene til rette og til å skape god økonomi og gode hverdager. Klarer vi det, oppnår vi vår visjon: «Avan skal være det beste stedet å være ansatt». Som IT-arkitekt hos Avan vil du få en selvstendig rolle med mye ansvar. Du må kjenne deg igjen i konsulentrollen og trives med å designe egne løsninger.
  Søknadsfrist: Snarest
  Sted: Lakkegata 53 0187 Oslo Oslo
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: 100 Ref. nr.: 3692559094 Fast - Heltid Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Geir Lynne Hodejeger (+47) 926 28 562 geir@raadhusgruppen.no

 

Joomla SEF URLs by Artio

Rekruttering

For å sikre at rekrutteringen ikke baseres på tilfeldigheter, må det ligge gjennomarbeidede og kvalitetssikrede metoder og verktøy til grunn for alle prosesser.

Utvikling

Karriereplanlegging og motivasjonshjelp vil være til ekstra stor støtte og hjelp for dine medarbeidere i forhold til det å bli trygg på sin egen kompetanse.

Konsulentutleie

Utleie av kvalifiserte fagfolk er en viktig del av vår virksomhet. Raadhusmedarbeiderne og Raadhuskonsulentene er selve merkevaren i vår portefølje.

HR/Omstilling

Det er i krisetider bedriftens verdigrunnlag virkelig blir satt på prøve. Les mer om hvordan Raadhusgruppen AS kan bidra i en omstilling og nedbemanningsprosess.

Image not available
Image not available