• Efficiency in docking, launching and repair operations of ships is highly dependent on the solutions used. TTS Syncrolift develops and delivers smarter solutions which help shipyards to improve the speed of docking operations. TTS Syncrolift seeks to appoint a sales minded service inspector who will build relations to existing customers in USA and carry out inspections of shiplifts and associated equipment. The position is based in USA.
  Søknadsfrist: Snarest
  Sted: 1412 Boston
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: 100 Ref. nr.: 4019202508 Fast Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Ulf Sekkelsten Hodejeger/Bedriftsrådgiver (+47) 90520259 Ulf@raadhusgruppen.no
 • PostNord Strålfors ser nå etter dyktig salgsansvarlig/ senior selger.

  Vi søker deg som drives av salg i storkundesegmentet, der salgsprosessene ofte tar lengre tid. Som rådgiver på nysalg vil du rapportere direkte til Salgsdirektør . 
  Du vil jobbe tett med Salgsdirektør og et salgsmiljø med spennende og interessante kunder.

  PostNord Strålfors er en del av PostNord AB og er et IT-fokusert Business-to-Business selskap. PostNord leverer løsninger for kommunikasjon, distribusjon, logistikk og e-handel til, fra og innen Norden. 
  Ved hjelp av vår ekspertise og et sterkt distribusjonsnett utvikler vi nye løsninger for morgendagens kommunikasjon, netthandel, distribusjon og logistikk i Norden. PostNord Strålfors er i dag en ledende samarbeidspartner til mange store aktører i Norge og Norden, innen bank, forsikring, finans, energi og telecom. Vårt hovedfokus er å hjelpe store og mellomstore bedrifter å kommunisere med sine kunder på en sikker, fleksibel og kostnadseffektiv måte, både gjennom fysiske og digitale kanaler.
  Gjennom våre løsninger tilbyr vi bedrifter med mange kunder helt nye muligheter til å bygge opp mer personlige og solide kunderelasjoner gjennom å kommunisere smartere; riktig budskap til rett person, i riktig kanal til rett tid!

  PostNord Strålfors har virksomhet i fire land med ca 750 ansatte.


   
  Søknadsfrist: 2019-03-02
  Sted: Haraldrudveien 11 0581 Oslo
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: 100 Ref. nr.: 4022835374 Fast Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Geir Lynne Hodejeger (+47) 926 28 562 geir@raadhusgruppen.no
 • Pearl Group vokser og søker etter Service Manager som skal ha ansvar for å etterleve forvaltningsavtaler og skape gode kunderelasjoner for aktuelle kunder fremover.

  Vårt mantra er at våre kunder skal få en opphevet kundeopplevelse. Gjennom vår nye Service Manager ønsker vi å etablere enda sterkere bånd til våre kunder.

  Kundekontakt står sentralt for stillingen. Du vil være kundens primære kontaktperson for kontraktsfestede avtaler. Du vil også jobbe med kundeutvikling og forretningsrådgiving, samt utarbeide strategier og aktivitetsplaner for kunden.

  Pearl er Norges ledende, og en av Nord-Europas fremste, leverandør av løsninger innenfor ERP, CRM netthandel og marketing. Vi fokuserer på produktene fra SAP, og er markedsleder på SAPs nye in-memory plattform S/4 HANA. I tillegg til implementering av nye løsninger, leverer vi helhetlige driftskonsepter i samarbeid med Amazon Web Services og Microsoft Azure til våre partnerkunder.
  SAP kåret Pearl til årets Sell Partner og fikk Innovasjonsprisen i 2017. Sammen med noen av Norges mest suksessfulle detaljister, grossister og netthandelsaktører har vi en betydelig vekst. Vi trenger deg som har erfaring innen prosjektledelse og gjerne spisskompetanse innen ett eller flere av fagområdene logistikk, transport, salg, CRM, markedsføring, eCommerce, analyse, finans og økonomi.

  Søknadsfrist: 2019-03-15
  Sted: Strandveien 8 1366 Lysaker
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: 100 Ref. nr.: 4020450293 Fast Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Geir Lynne Hodejeger (+47) 926 28 562 geir@raadhusgruppen.no

 

Joomla SEF URLs by Artio

Rekruttering

For å sikre at rekrutteringen ikke baseres på tilfeldigheter, må det ligge gjennomarbeidede og kvalitetssikrede metoder og verktøy til grunn for alle prosesser.

Utvikling

Karriereplanlegging og motivasjonshjelp vil være til ekstra stor støtte og hjelp for dine medarbeidere i forhold til det å bli trygg på sin egen kompetanse.

Konsulentutleie

Utleie av kvalifiserte fagfolk er en viktig del av vår virksomhet. Raadhusmedarbeiderne og Raadhuskonsulentene er selve merkevaren i vår portefølje.

HR/Omstilling

Det er i krisetider bedriftens verdigrunnlag virkelig blir satt på prøve. Les mer om hvordan Raadhusgruppen AS kan bidra i en omstilling og nedbemanningsprosess.

Image not available
Image not available