• Vi søker en dyktig og erfaren KAM til et globalt selskap i vekst Ricoh Norge søker Key Account Manager, som skal håndterer de største private og offentlige bedriftene i Norge, der vi leverer både MFP/Print løsninger, Tjenester, inkludert IT tjenester og AV løsninger. Produkt og tjenestespekteret er stort og vi søker en person som har erfaring med å jobbe sammen med store kunder. Vi har avtaler med mange av de større bedriftene i Norge, men vi ønsker fler. Den vi søker nå, skal i hovedsak jobbe med nye store bedrifter der det handler om å forstå kundens forretning samt gi kunden en verdi. Her handler det om langsiktig arbeide. Spennende arbeidsoppgaver Du vil være en viktig bidragsyter når det gjelder å styrke Ricoh Norges posisjon blant de største bedriftene i Norge og vekst gjennom salg av våre løsninger, produkter og tjenester.
  Søknadsfrist: Snarest
  Sted: Nydalen Park Gjerdrums vei 11 0484 Oslo Oslo
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: Ref. nr.: 3709872126 Fast - Heltid Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Geir Lynne Hodejeger (+47) 926 28 562 geir@raadhusgruppen.no
 • Se en presentasjon av Atlas Copco her: Atlas Copcos serie med marine kompressorer setter standarden innen marine trykkluftløsninger. De er pålitelige, energibesparende og utstyrt i henhold til de høyeste standarder. Salgssjef Marine skal utvikle videre selskapets sterke posisjon i det marine markedet.
  Søknadsfrist: Snarest
  Sted: Berghagan 5 1405 Langhus Hele Norge
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: Ref. nr.: 3897996303 Fast - Heltid Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Ulf Sekkelsten Hodejeger/Bedriftsrådgiver (+47) 90520259 Ulf@raadhusgruppen.no
 • Swecos hovedkontor på Vækerø i Oslo teller rundt 450 medarbeidere. Vei-gruppen i Oslo består av 15 svært engasjerte ingeniører og sivilingeniører, med variert og og solid erfaring fra alle plannivåer innen veiplanlegging og prosjektering. Vi jobber med større motorveiprosjekter, lokalveier, gater, tettsteder, gang- og sykkelløsninger, terminaler og adkomster. Sweco er involvert i en rekke store og små infrastrukturprosjekter for myndigheter og private aktører, og flere skal settes i gang de nærmeste årene. Vi ser store muligheter for å sikre flere oppdrag der vi kan bidra til å forme fremtidens byer og samfunn. Se presentasjon av Sweco her
  Søknadsfrist: Snarest
  Sted: Drammensveien 260 0283 Oslo Akershus,Oslo
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: Ref. nr.: 3852766321 Fast - Heltid Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Ulf Sekkelsten Hodejeger/Bedriftsrådgiver (+47) 90520259 Ulf@raadhusgruppen.no
 • Aventi Technology ønsker deg som er en erfaren automatiseringsingeniør, og som liker å jobbe i et selskap med store ambisjoner. Du må like å ta ansvar da du vil få en sentral rolle og stor påvirkningsgrad i selskapet. Motiverte og dyktige medarbeidere finner seg lett til rette hos oss i et faglig sterkt, sosialt og hyggelig arbeidsmiljø. Produksjon av solcellepaneler
  Søknadsfrist: Snarest
  Sted: Østre Aker vei 19 0510 Oslo Akershus,Oslo
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: Ref. nr.: 3656612522 Fast - Heltid Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Ulf Sekkelsten Hodejeger/Bedriftsrådgiver (+47) 90520259 Ulf@raadhusgruppen.no
 • Nagarro Norge er landets fremste fagmiljø innen IAM/IRM-området. Vi jobber som rådgivere, arkitekter og tekniske prosjektledere i spennende og utfordrende prosjekter med mange fornøyde kunder. Vi er stolte av å være en solid aktør innenfor området og samarbeider tett med ForgeRock, den ledende leverandøren innenfor åpen og innovativ identitets- og tilgangsstyring. For oss er dette et spennende og strategisk område hvor vi skal vokse ytterligere i. Ønsker du å bli en del av Norges ledende IAM miljø og jobbe tett med ForgeRock som teknologiplattform. Da er Nagarro kanskje din neste arbeidsgiver? Her får du muligheten til å utfolde deg selv i et kompetent fagmiljø, og har du et hjerte for sikkerhet, og et hode for teknisk implementasjon og rådgivning, så ønsker vi å ta en prat med deg
  Søknadsfrist: Snarest
  Sted: Kongensgate 14 0153 Oslo Oslo
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: Ref. nr.: 3682446389 Fast - Heltid Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Geir Lynne Hodejeger (+47) 926 28 562 geir@raadhusgruppen.no
 • Asker Entreprenør søker en prosjektleder til selskapets regionkontor i Hagan, nord for Oslo. Geografisk arbeidsområde vil være Oslo Nord/Øst og Romerike. Regionkontoret forventer en omsetning på mer enn 400 millioner kroner i 2018.
  Søknadsfrist: Snarest
  Sted: Akershus,Hedmark,Oppland,Oslo
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: Ref. nr.: 3861297073 Fast - Heltid Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Ulf Sekkelsten Hodejeger/Bedriftsrådgiver (+47) 90520259 Ulf@raadhusgruppen.no

 

Joomla SEF URLs by Artio

Rekruttering

For å sikre at rekrutteringen ikke baseres på tilfeldigheter, må det ligge gjennomarbeidede og kvalitetssikrede metoder og verktøy til grunn for alle prosesser.

Utvikling

Karriereplanlegging og motivasjonshjelp vil være til ekstra stor støtte og hjelp for dine medarbeidere i forhold til det å bli trygg på sin egen kompetanse.

Konsulentutleie

Utleie av kvalifiserte fagfolk er en viktig del av vår virksomhet. Raadhusmedarbeiderne og Raadhuskonsulentene er selve merkevaren i vår portefølje.

HR/Omstilling

Det er i krisetider bedriftens verdigrunnlag virkelig blir satt på prøve. Les mer om hvordan Raadhusgruppen AS kan bidra i en omstilling og nedbemanningsprosess.

Image not available
Image not available