• Se en presentasjon av Atlas Copco her: Atlas Copcos serie med marine kompressorer setter standarden innen marine trykkluftløsninger. De er pålitelige, energibesparende og utstyrt i henhold til de høyeste standarder. Salgssjef Marine skal utvikle videre selskapets sterke posisjon i det marine markedet.
  Søknadsfrist: Snarest
  Sted: Berghagan 5 1405 Langhus Hele Norge
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: Ref. nr.: 3897996303 Fast - Heltid Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Ulf Sekkelsten Hodejeger/Bedriftsrådgiver (+47) 90520259 Ulf@raadhusgruppen.no
 • Swecos hovedkontor på Vækerø i Oslo teller rundt 450 medarbeidere. Vei-gruppen i Oslo består av 15 svært engasjerte ingeniører og sivilingeniører, med variert og og solid erfaring fra alle plannivåer innen veiplanlegging og prosjektering. Vi jobber med større motorveiprosjekter, lokalveier, gater, tettsteder, gang- og sykkelløsninger, terminaler og adkomster. Sweco er involvert i en rekke store og små infrastrukturprosjekter for myndigheter og private aktører, og flere skal settes i gang de nærmeste årene. Vi ser store muligheter for å sikre flere oppdrag der vi kan bidra til å forme fremtidens byer og samfunn. Se presentasjon av Sweco her
  Søknadsfrist: Snarest
  Sted: Drammensveien 260 0283 Oslo Akershus,Oslo
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: Ref. nr.: 3852766321 Fast - Heltid Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Ulf Sekkelsten Hodejeger/Bedriftsrådgiver (+47) 90520259 Ulf@raadhusgruppen.no
 • Asker Entreprenør søker en prosjektleder til selskapets regionkontor i Hagan, nord for Oslo. Geografisk arbeidsområde vil være Oslo Nord/Øst og Romerike. Regionkontoret forventer en omsetning på mer enn 400 millioner kroner i 2018.
  Søknadsfrist: Snarest
  Sted: Akershus,Hedmark,Oppland,Oslo
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: Ref. nr.: 3861297073 Fast - Heltid Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Ulf Sekkelsten Hodejeger/Bedriftsrådgiver (+47) 90520259 Ulf@raadhusgruppen.no

 

Joomla SEF URLs by Artio

Rekruttering

For å sikre at rekrutteringen ikke baseres på tilfeldigheter, må det ligge gjennomarbeidede og kvalitetssikrede metoder og verktøy til grunn for alle prosesser.

Utvikling

Karriereplanlegging og motivasjonshjelp vil være til ekstra stor støtte og hjelp for dine medarbeidere i forhold til det å bli trygg på sin egen kompetanse.

Konsulentutleie

Utleie av kvalifiserte fagfolk er en viktig del av vår virksomhet. Raadhusmedarbeiderne og Raadhuskonsulentene er selve merkevaren i vår portefølje.

HR/Omstilling

Det er i krisetider bedriftens verdigrunnlag virkelig blir satt på prøve. Les mer om hvordan Raadhusgruppen AS kan bidra i en omstilling og nedbemanningsprosess.

Image not available
Image not available