• Raadhusgruppen rekruttering og lederutvelgelse søker dyktige forretningsorienterte personer som har genuin interesse for business og salg. Ønsker du å bli den som jakter på de rette hodene i næringslivet så trenger vi deg som hodejeger/ konsulent. Raadhusgruppen bygger også opp flere forretningsområder deriblant fokus på service, salg og lederutvikling.
  Søknadsfrist: Snarest
  Sted: Trollåsveien 4 1414 Trollåsen Akershus
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: 100 Ref. nr.: 2615247970 Fast - Heltid Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Geir Lynne Hodejeger (+47) 926 28 562 geir@raadhusgruppen.no
 • Aventi Technology ønsker deg som er en erfaren automatiseringsingeniør, og som liker å jobbe i et selskap med store ambisjoner. Du må like å ta ansvar da du vil få en sentral rolle og stor påvirkningsgrad i selskapet. Motiverte og dyktige medarbeidere finner seg lett til rette hos oss i et faglig sterkt, sosialt og hyggelig arbeidsmiljø. Produksjon av solcellepaneler
  Søknadsfrist: Snarest
  Sted: Østre Aker vei 19 0510 Oslo Akershus,Oslo
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: Ref. nr.: 3656612522 Fast - Heltid Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Ulf Sekkelsten Hodejeger/Bedriftsrådgiver (+47) 90520259 Ulf@raadhusgruppen.no
 • Prosjektleder har det totale ansvar for det prosjektet han/hun leder. Dette innebærer ansvar kundeoppfølging, økonomi, framdrift, gjennomføring, kvalitet, HMS, ytre miljø, samt ledelse/utvikling av prosjektpersonell.
  Søknadsfrist: Snarest
  Sted: Fornebuveien 11 0216 Oslo Oslo,Hele Norge
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: Ref. nr.: 3623512865 Fast - Heltid Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Geir Lynne Hodejeger (+47) 926 28 562 geir@raadhusgruppen.no
 • Prosjektsjef har total ansvaret for et eller flere prosjekter. Dette innebærer ansvar anbud, kontrakt, kundeoppfølging, økonomi, framdrift, gjennomføring, kvalitet, HMS og ytre miljø.
  Søknadsfrist: Snarest
  Sted: Fornebuveien 11 0216 Oslo Hele Norge
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: Ref. nr.: 3623541278 Fast - Heltid Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Geir Lynne Hodejeger (+47) 926 28 562 geir@raadhusgruppen.no

 

Joomla SEF URLs by Artio

Rekruttering

For å sikre at rekrutteringen ikke baseres på tilfeldigheter, må det ligge gjennomarbeidede og kvalitetssikrede metoder og verktøy til grunn for alle prosesser.

Utvikling

Karriereplanlegging og motivasjonshjelp vil være til ekstra stor støtte og hjelp for dine medarbeidere i forhold til det å bli trygg på sin egen kompetanse.

Konsulentutleie

Utleie av kvalifiserte fagfolk er en viktig del av vår virksomhet. Raadhusmedarbeiderne og Raadhuskonsulentene er selve merkevaren i vår portefølje.

HR/Omstilling

Det er i krisetider bedriftens verdigrunnlag virkelig blir satt på prøve. Les mer om hvordan Raadhusgruppen AS kan bidra i en omstilling og nedbemanningsprosess.

Image not available
Image not available