• Efficiency in docking, launching and repair operations of ships is highly dependent on the solutions used. TTS Syncrolift develops and delivers smarter solutions which help shipyards to improve the speed of docking operations. TTS Syncrolift seeks to appoint a sales minded service inspector who will build relations to existing customers in USA and carry out inspections of shiplifts and associated equipment. The position is based in USA.
  Søknadsfrist: Snarest
  Sted: Boston
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: 100 Ref. nr.: 4019202508 Fast Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Ulf Sekkelsten Hodejeger/Bedriftsrådgiver (+47) 90520259 Ulf@raadhusgruppen.no
 • Efficiency in docking, launching and repair operations of ships is highly dependent on the solutions used. TTS Syncrolift develops and delivers smarter solutions which help shipyards to improve the speed of operations. To continue to improve our products and project delivery we are looking for a CIP Manager that can identify improvements, implementing changes and measure the impact of those changes. Increase Efficiency - Increase Quality - Reduce Costs.
  Søknadsfrist: Snarest
  Sted: Holterkollveien 6 1440 Drøbak
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: 100 Ref. nr.: 3985261443 Fast Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Ulf Sekkelsten Hodejeger/Bedriftsrådgiver (+47) 90520259 Ulf@raadhusgruppen.no
 • St1 Norge AS er et heleid datterselskap av St1 Nordic Oy, et nordisk energikonsern med visjon om å være ledende på produksjon og salg av CO2-bevisst energi. St1 har mer enn 1400 stasjoner under merkevaren St1 og Shell, i Norge, Sverige og Finland.

  St1 Norge søker en person til å inngå i et ingeniørteam. Teamet har ansvaret for nybygg av stasjoner, implementering av nye butikkonsepter og vedlikehold på alle stasjonene St1 drifter.

  Søknadsfrist: 2019-01-19
  Sted: Drammensveien 134 0277 Oslo
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: 100 Ref. nr.: 4000522320 Fast Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Geir Lynne Hodejeger (+47) 926 28 562 geir@raadhusgruppen.no
 • PostNord Strålfors ser nå etter dyktig salgsansvarlig/ senior selger.

  Vi søker deg som drives av salg i storkundesegmentet, der salgsprosessene ofte tar lengre tid. Som rådgiver på nysalg vil du rapportere direkte til Salgsdirektør . 
  Du vil jobbe tett med Salgsdirektør og et salgsmiljø med spennende og interessante kunder.

  PostNord Strålfors er en del av PostNord AB og er et IT-fokusert Business-to-Business selskap. PostNord leverer løsninger for kommunikasjon, distribusjon, logistikk og e-handel til, fra og innen Norden. 
  Ved hjelp av vår ekspertise og et sterkt distribusjonsnett utvikler vi nye løsninger for morgendagens kommunikasjon, netthandel, distribusjon og logistikk i Norden. PostNord Strålfors er i dag en ledende samarbeidspartner til mange store aktører i Norge og Norden, innen bank, forsikring, finans, energi og telecom. Vårt hovedfokus er å hjelpe store og mellomstore bedrifter å kommunisere med sine kunder på en sikker, fleksibel og kostnadseffektiv måte, både gjennom fysiske og digitale kanaler.
  Gjennom våre løsninger tilbyr vi bedrifter med mange kunder helt nye muligheter til å bygge opp mer personlige og solide kunderelasjoner gjennom å kommunisere smartere; riktig budskap til rett person, i riktig kanal til rett tid!

  PostNord Strålfors har virksomhet i fire land med ca 750 ansatte.


   
  Søknadsfrist: 2019-03-02
  Sted: Haraldrudveien 11 0581 Oslo
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: 100 Ref. nr.: 4022835374 Fast Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Geir Lynne Hodejeger (+47) 926 28 562 geir@raadhusgruppen.no
 • Vi ser etter en dyktig økonomiansvarlig som ønsker å være med å bidra til videre utvikling av Sørum Transport AS. Du trives med å jobbe i et selskap hvor oppgavene er mange og varierte. Du liker å jobbe selvstendig, men vil også ha et tett samarbeid med Daglig leder.

  Som økonomiansvarlig vil du jobbe med regnskap, lønn, budsjettering, rapportering, avikanalyser og årsregnskap i samarbeid med revisor. Du trives med nye utfordringer og liker å jobbe i et dynamisk miljø med mange hektiske dager. Du er engasjert og innovativ og bidrar til oppnåelse av felles mål.

  Søknadsfrist: 2019-03-15
  Sted: Myrvangvegen 3 2040 Kløfta
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: 100 Ref. nr.: 4030294003 Fast Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Geir Lynne Hodejeger (+47) 926 28 562 geir@raadhusgruppen.no
 • Biovac Environmental Technology AS har kjøpt Bra Miljöteknik AB i Uddevalla i Sverige, og søker etter ny Country Manager.  Som Country Manager vil du ha totalansvar for selskapets drift og ansatte med fokus på en sterk vekststrategi i årene fremover. 

  Du drives av å oppnå gode resultater og har en initiativrik og analystisk tilnærming både internt og ut i markedet. Som vår nye leder i Sverige må du genuint bry deg om våre kunder og jobbe aktivt for å identifisere og realisere vekstmuligheter. Du er en samlende og kulturbyggende leder. Vi forventer at du kombinerer tydelighet rundt mål og retning med tillit og handlingsrom i det daglige arbeidet.

   

  Søknadsfrist: 2019-04-15
  Sted: Kurödsvägen 9, 451 55 Uddevalla, Sverige 451 55 Uddevalla
  Nøkkelinformasjon: Stillingsbrøk: 100 Ref. nr.: 4044158905 Fast Antall stillinger: 1
  Kontaktinfo: Geir Lynne Hodejeger (+47) 926 28 562 geir@raadhusgruppen.no

 

Joomla SEF URLs by Artio

Rekruttering

For å sikre at rekrutteringen ikke baseres på tilfeldigheter, må det ligge gjennomarbeidede og kvalitetssikrede metoder og verktøy til grunn for alle prosesser.

Utvikling

Karriereplanlegging og motivasjonshjelp vil være til ekstra stor støtte og hjelp for dine medarbeidere i forhold til det å bli trygg på sin egen kompetanse.

Konsulentutleie

Utleie av kvalifiserte fagfolk er en viktig del av vår virksomhet. Raadhusmedarbeiderne og Raadhuskonsulentene er selve merkevaren i vår portefølje.

HR/Omstilling

Det er i krisetider bedriftens verdigrunnlag virkelig blir satt på prøve. Les mer om hvordan Raadhusgruppen AS kan bidra i en omstilling og nedbemanningsprosess.

Image not available
Image not available