Dekorbilde om oss

Raadhusgruppen

har hovedfokus på headhunting og rekruttering av rett kompetanse til det nordiske næringsliv. Vi er etablert i Trollåsen utenfor Oslo og er et norsk selskap i sterk vekst.

Raadhusgruppen har gjennom sine gründere og ansatte en unik kompetanse og bred erfaring innen rekruttering og hodejakt , nedbemanning og bedriftsrådgiving. Alle ansatte i Raadhusgruppen har lederbakgrunn og har kunnskap om fra egen bakgrunn hvor ”skoen trykker” i næringslivet.

Raadhusgruppen tilpasser sine prosesser med utgangspunkt i kundens virkelighet . I vårt samarbeid med våre kunder vil vi maksimere kvaliteten og verdien av rekrutteringsprosessen med bakgrunn i kundens egen rekrutteringsstrategi. Videre skal kandidatenes kompetanse ”settes i bevegelse” mot et realistisk og ønsket mål.

Vår visjon:

Raadhusgruppen skaper fremtid for mennesker med ambisjoner.

Vår forretningsidé:

Raadhusgruppen as skal nå sine kvantitative og kvalitative mål ved å være en foretrukken samarbeidspartner som gjennom struktur, rutiner og kvalitet i alle ledd skal sikre lojale kunder og fremgangsrike kandidater.


Innholdet i våre kjerneverdier

Fokus: Vi er fokuserte og konsentrerte. Vi leverer med utholdenhet og effektivitet. Oppriktig: Vi utnytter våre ressurser optimalt og er ærlige i vår kommunikasjon og tilbakemeldinger. Rause: Vi etterstreber å alltid levere mer enn forventet til våre kunder. Uredd: Vi tør å utfordre oss selv og våre kunder. Målrettet: Vi jobber mot klart definerte mål og når dem i tide.

 

Joomla SEF URLs by Artio

 

Raadhusgruppen holder til i landlige omgivelser rett utenfor Oslo. Vi er stolte av vår beliggenhet i hyggelige omgivelser med naturen rett utenfor døren og gode parkeringsmuligheter rett utenfor.

Du kommer til oss med bil, buss eller tog.

Velkommen til oss.

Reise kollektivt med tog eller buss

Bussrute 83 og Ekspressrute 84 stopper ved Mastemyr hotell. Derfra er det tre minutter følge gangvei bort til Trollåsveien 4t. Buss fra Rådhusplassen i Oslo tar ca 18-20 min.

Toget bruker 14 min fra Oslo S.  Gå av på Rosenholm ca 10 minutters gangavstand eller Kolbotn med ca 12 minutters gangavstand.

Parkering

Bilturen fra Oslo sentrum tar 10 – 15 minutter via E 18 Mosseveien. Gunstig fordi du kjører mot rush-trafikken. Ta av motorveien mot Mastemyr, og første rundkjøring til høyre og andre vei til høyre igjen og du er hos oss. Det er gratis parkering for alle besøkende til bygget. Du finner du også reservert plass for el-bil.

 

Rekruttering

For å sikre at rekrutteringen ikke baseres på tilfeldigheter, må det ligge gjennomarbeidede og kvalitetssikrede metoder og verktøy til grunn for alle prosesser.

Utvikling

Karriereplanlegging og motivasjonshjelp vil være til ekstra stor støtte og hjelp for dine medarbeidere i forhold til det å bli trygg på sin egen kompetanse.

Konsulentutleie

Utleie av kvalifiserte fagfolk er en viktig del av vår virksomhet. Raadhusmedarbeiderne og Raadhuskonsulentene er selve merkevaren i vår portefølje.

HR/Omstilling

Det er i krisetider bedriftens verdigrunnlag virkelig blir satt på prøve. Les mer om hvordan Raadhusgruppen AS kan bidra i en omstilling og nedbemanningsprosess.

Image not available
Image not available