Dekorbilde vaar prosess 

For å sikre at rekrutteringen ikke baseres på tilfeldigheter, må det ligge gjennomarbeidede og kvalitetssikrede metoder og verktøy til grunn for alle prosesser.

 

 

Å søke en stilling

Raadhusgruppen bruker det mest oversiktlige og gjennomprøvde kandidatsøkesystemet på markedet, WebCruiter. Dette sikrer optimal tilgang til din CV slik at vi kan være sikre på at du blir kontaktet når vi jobber med en stilling som passer for akkurat deg. Alle kandidater vil også få løpende tilbakemelding om sin søkerstatus og hvor de er i prosessen.

Intervjufasene

Om du har de rette kvalifikasjoner og kompetanse for stillingen du har søkt vil våre hodejegere i starten av en prosess møte deg til en uforpliktende samtale. Går du videre i prosessen vil vi deretter ønske å møte deg til mer dypere og mer forpliktende samtaler. Kandidater som tilfredstiller kravspesifikasjonen vi har for den enkelte stilling, vil før presentasjon for vår oppdragsgiver ha vært gjennom to til tre intervjuer og gjennomgang av personlighetstest/testverktøy.

Testverktøy

Raadhusgruppen benytter SHL sine testsystemer. Testene er av verdens mest brukte, og er tilgjengelig på over 20 språk. Testene er Veritas sertifisert og gir et meget godt bilde av kandidatens profil.

Vi er med deg i intervjuet hos vår oppdragsgiver

”Din” konsulent vil alltid være med deg til finaleintervjuet hos vår oppdragsgiver. Slik sørger Rådhusgruppen for sikre og profesjonelle rammer i forhold til gjennomføring av finaleintervjuet. Det er viktig at både kandidat og oppdragsgiver er godt forberedt i forhold til et slikt møte og at du som kandidat får en fullverdig presentasjon av firmaet der du evt. skal ha din nye jobbhverdag.

Referansesjekk

Raadhusgruppen vil alltid gjennomføre en kvalitativ referansesjekk, om nødvendig i et personlig møte med referansepersoner. Dette gjør vi først etter at du har møtt vår oppdragsgiver, og denne ser deg som en aktuelle kandidat for stillingen. Dette slik at vi ikke ”bruker” opp dine referanser unødig.

Ansettelse og Oppfølging

Vi vil presisere at vi følger deg opp etter ansettelsen. Dette innebærer at det etableres en regelmessig kontakt med deg den første tiden i ny stilling. På den måten vil partene føle en plikt og et ansvar for å gjøre det maksimale ut av ansettelsen.

Under hele prosessen ønsker vi at de involverte parter opplever seriøsitet og positivitet. Vår målsetning er at kandidatene, i etterkant, skal føle det naturlig å være ambassadører både for oppdragsgiver og Rådhusgruppen.For mer info: Kontakt oss

 

 

 

 

Joomla SEF URLs by Artio