Denne Personvernerklæringen forklarer hvordan Raadhusgruppen AS henter inn og behandler personopplysninger av våre kandidater. Hvis du har spørsmål utover det som blir beskrevet er du velkommen til å ta kontakt med daglig leder i Raadhusgruppen AS, Geir Lynne (geir@Raadhusgruppen.no, tlf: 92 62 85 62).

1) Behandlingsansvarlig

Raadhusgruppen AS ved daglig leder er behandlingsansvarlig for personopplysningene dine, og databehandler på vegne av våre oppdragsgivere som bestiller rekrutteringsoppdrag. En databehandleravtale skal eksistere mellom Raadhusgruppen AS og våre kunder.

Databehandlere:

  • Recruitment Manager, Raadhusgruppen sin egen kandidatdatabase
  • Gmail
  • Cut-e personlighets-, evne- og ferdighetstester

Eksterne databehandlere:

  • LinkedIn

 

2) Formålet med behandlingen

Formålet med innsamling og lagring av CV’er og personopplysninger, er å finne og velge ut de best kvalifiserte kandidatene til ledige stillinger og franchisemuligheter hos våre oppdragsgivere.

3) Hvilke opplysninger behandles

Stillingsopplysninger

Raadhusgruppen AS behandler personopplysninger som er relevant for stillingen(e) du søker på eller som er relevant for evt. fremtidige stillinger du kan bli kontaktet for. Med personopplysninger menes i denne sammenheng; fullt navn, telefonnummer, fødselsår, e-postadresse, bostedsadresse, nåværende stilling, tidligere stillinger, CV’er, søknader og notater fra samtaler med kandidaten. Vi ber om samtykke fra samtlige kandidater om lagring og behandling av deres personopplysninger. Ingen kandidater blir registrert uten samtykke. Kandidater som søker på stillinger gjennom vårt kandidatsystem samtykker elektronisk. Potensielle kandidater som blir kontaktet av oss samtykker per telefon eller skriftlig, og dette registreres av rådgivere i kandidatbasen. De får tilsendt innloggingsinformasjon til sin egen profil på e-post. Etter evt. intervju vil notater fra samtalen registreres i vår kandidatbase. Raadhusgruppen AS lagrer ikke sensitive personopplysninger.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

4) Dine rettigheter

Vi behandler ikke opplysninger om deg tiltenkt annet formål enn rekruttering. Alle personer som vi har registrert personopplysninger om, har rett på innsyn i de opplysningene som er registrert om seg. Hvis opplysningene om deg er feil, kan du kreve at opplysningene blir rettet eller slettet hvis du ikke har adgang til å slette eller behandle opplysningene selv. Se kontaktopplysninger innledningsvis i erklæringen. Alle registrerte kandidater i vårt kandidatsystem samtykker til å bli kontaktet for evt. andre stillinger vi jobber med. Alle kandidater skal ha mottatt innloggingsinformasjon til profilen de/Raadhusgruppen har opprettet, og dermed muligheten til å «slette seg selv» og sine personopplysninger i vår kandidatbase hvis de ikke lenger ønsker å være registrert eller ønsker å bli kontaktet for fremtidige stillinger.

5) Sletting og arkivering av personopplysningene

CV’er, søknader, notater fra samtaler med kandidater og personopplysninger lagres i vår kandidatbase hvor kun våre rådgivere har passordbeskyttet tilgang. For å kunne tilby kandidater som ikke blir ansatt i en aktuell rekrutteringsprosess informasjon om aktuelle stillinger på et senere tidspunkt, lagres nevnte informasjon inntil kandidaten selv ønsker å slette sine personopplysninger. Kandidater som ønsker sine personopplysninger slettet, kan logge seg inn på sin profil og slette den. All lokalt lagret informasjon fra kandidater på den enkelte rådgivers PC slettes etter avsluttet rekrutteringsprosess. Alle utskrifter av dokumenter etter en rekrutteringsprosess makuleres.

6) Utlevering av personopplysninger til evt. tredjepart

I Raadhusgruppen AS vil tredjepart alltid være oppdragsgiver. Raadhusgruppen AS videredistribuerer ikke personopplysninger eller CV’er uten kandidatens samtykke. Ved opprettelse av profil har kandidater samtykket til at sine personopplysninger kan bli presentert for kunder og andre samarbeidspartnere av Raadhusgruppen AS, og der behandlingsansvarlig eller databehandler er forpliktet å gjøre dette som følge av lovpålagte krav. Det foreligger en databehandleravtale med våre oppdragsgivere, denne avtalen skal sikre opplysningene og forhindre at tredjeparten bruker personopplysningene til andre formål enn det som er avtalt.

testkapiltestkapiltestkapil